logo

Montarea unui vas WC suspendat

logo

Dacă ați ales un WC suspendat pentru baia dumneavoastră trebuie să țineți cont de faptul că montarea unui vas WC suspendat este puțin mai complicată decât a unui vas WC obișnuit.


Iată câteva informații utile despre motarea…

Iată câteva informații utile despre motarea acestuia. De obicei rama pentru WC suspendat este montată în nișa din perete. Adâncimea nișei trebuie să corespundă lățimii și adâncimii rezervorului de apă, țevile de apă sunt de asemenea ascunse în adâncitura din perete. Dacă sunteți posesorul unui apartament cu o cameră de baie mică există posibilitatea de a monta rama pentru WC direct pe perete, lângă țevile de apă, iar apoi acoperirea acestora cu plăci gips-carton.

Anume datorită acestui tip de montare toate țevile sunt ascunse în perete fiind vizibile doar clapeta și vasul WC suspendat. Înălțimea ramei pentru vasul WC este de obicei de 1, 4m, iar lățimea depinde de lățimea rezervorului și vasului WC. Clapeta trebuie amlasată la 1 m de la podea, iar vasul WC la 30-40 cm înălțime de la podea. Amplasamentul exact totuși depinde de opțiunile fiecăruia și de aplasamentul țevilor.

Pentru instalarea rezervorului veți avea nevoie de…

Pentru instalarea rezervorului veți avea nevoie de racorduri la alimentarea cu apă și racordurile de evacuare. După montarea ramei rezervorul este conectat cu ajutorul unui tub flexibil la țeava cu apă, apoi se montează cotul de evacuare și vasul WC suspendat cu ajutorul tijelor filetate și piulițelor de fixare. Montarea unui WC suspendat nu este ușoară, dar merită deplin efortul depus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

logo
logo
Designed by Elegant Themes